förståelsens krokiga stig

söndag 1 januari 2012

GOTT NYTT ÅR

Åååå jag saknar min blogg så mycket! Det kliar i fingrarna, men ser man bara tydligt i ett litet hörn, med huvudet i 90 graders vinkel, så tar det snabbt bort lusten.

Men jag vill i alla fall skriva mitt nyårslöfte på ett ställe där det finns kvar och på ett ställe som är mitt eget.
Jag har haft ett tufft 2011 med ekonomiska problem, hälsoproblem och kriser i min omgivning. Jag blev till slut slagen till slint och började fundera över meningen med att fortsätta leva och kämpa och varför just jag och mina närmaste måste få så många motgångar.

I går morse bara så där, kände jag att det är ingen ide´ att gräva ner sig, situationen är som den är, men fortfarande är valet mitt, att överleva till jag blir hemkallad eller att göra medvetna val och faktiskt leva på det sätt som jag mår bra av. Jag har blivit starkare, inget, hur hemskt det än blir, ska få mig ner på knä. Jag ska resa mig, borsta av mig och kämpa vidare med livslust envisthet och styrka.

Så kom du, 2012, det här ska bli det bästa året i mitt liv, hitintills.

5 kommentarer:

 1. Det kan du ge dig den på!

  Nyårskramar från mig <3<3<3

  SvaraRadera
 2. Vi reser oss igen. Vi är redan på väg!

  Varm innerlig kram!

  SvaraRadera
 3. Du vet att jag är med dig! 2012 - here we come! Kramar från Ethel också.

  SvaraRadera
 4. Fina du. Jag hoppas så innerligt att du kommer att bli bättre efter operationen! Kommer hålla tummarna hårt!!

  Livet fick sig en törn då jag fick cancer. Visste ju att jag var dödlig, men ändå. Sen följde många andra sorger som gjort mig till den jag är i dag.
  Har svårt att våga tro och lita på livet numera även om jag är fri från det hemska så är det lätt att riva upp ärren och det som följde med rent själsligt.

  Varm innerlig kram!

  SvaraRadera