förståelsens krokiga stig

söndag 10 mars 2013

Mår så otroligt bra nu. Jag har hittat min egen kraft igen, tron på min själv och min förmåga. Jag vet att jag kan... att jag kan få nästan allt jag vill ha. 

Jag njuter av vardagens sysslor, ser pelargonernas små torra stumpar få små gröna blad, fler och fler för varje dag, en ren diskbänk fyller mig med glädje, jag kontrollerar så jag har allt som behövs för fönstertvätten.

Min häst och jag har fått en nytändning och jag inser återigen hur otroligt viktig hon är. Det samspel vi har, försvann inte vid kraschen i höstas, den finns kvar och är bara att bygga vidare på.

I höst är mina skulder betalda och jag kommer att få 8000 netto, mer i lön, det väcker realiserbara drömmar om framtiden; ny lägenhet, med större kök och balkong, resor, skrivarkurser och pengar att skämma bort med, både mig och andra.

Det finns det så klart andra saker oxå som gör mig glad, men de behåller jag för mig själv just nu; en egen godispåse att njuta av i soffhörnet*L*.

Hoppas värme och energi förmedlas genom inlägget till Dig som läser det, jag vet att den finns där, men det är Du som måste ta emot. 

Den som puffade igång mig skulle jag vilja ge en stor varm kram, det får bli en cyberkram.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar